Hvad enten du driver en stor eller lille virksomhed kan ABL Regnskab varetage hele eller dele af jeres økonomifunktion, lige fra bogføring, moms og løn til controlling, rapportering og udarbejdelse af regnskab.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til en fast aftalt pris, som sikrer dig høj kvalitet, kvalitetssikring og en rapporteringspakke, der passer præcist til dit behov.

Vi arbejder i en af de mest disruptede brancher, hvor digitaliseringen for alvor har taget fart de seneste år. Denne digitaliseringsbølge betyder, at der kan bruges minimal kraft på at få data ind i maskinerummet, og tid og kræfter kan i stedet sættes ind på at arbejde med det output du ønsker, eksempelvis en skræddersyet rapportering med relevante KPI’er.

Digitaliseringen betyder også, at vi arbejder «i skyen» og data er let tilgængeligt for alle parter, ligesom vil altid anvender de nyeste digitale løsninger til at optimere og effektivisere processer og kontroller.

På denne måde sikrer vi at dit bogholderi og rapportering er automatiseret og up-to-date, og det er value for money!

PS: Hvis du foretrækker at aflevere dine bilag i et godt gammeldags ringbind, så klarer vi også det, vi beder blot om, at bilagene er sorteret i datoorden, og så tager vi det hele derfra.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud